LAADUKKAAT VM Footwear -turvakengät 

Useasti turvakenkien ongelmana on, että ne ovat raskaat jalassa ja huonosti hengittävät. VM Footwearin kengät ovat paitsi turvalliset, mutta myös kevyemmät ja hyvin hengittävät, säästä riippumatta. VM Footwearin turvakengät ovat lisäksi Pohjoisessa ilmastossa testattuja ja osa malleista on tehty yhteistyössä Michelinin kanssa. 

TUTUSTU VM-FOOTWEARIN ESITTEISIIN

VM:n  jalkineet täyttävät ISO20345 sekä ISO20347 -standardien vaatimukset. 

VM Footwearin turvakenkien lisäksi maahantuomme ja myymme myös VM Footwearin laadukkaat työhanskat ja sukat. 

FIRE & FIGHT -ESITE >>Hard & HEAVY -ESITE >>INDUSTRIAL ECO -ESITE >>INDUSTRIAL ECO -ESITE >>JOB & WALK -ESITE >>SPORT & LEISURE -ESITE >>STRONG & SAFETY -ESITE >>WORK & TIGHT -ESITE >>Accessories & GloveS -ESITE >>

TUTUSTU VM Footwear videoihin

VM FOOTWEAR -TURVAKENGÄT ETELÄ-JA VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA, SEKÄ KOKO SUOMEN ALUEELLA

VM Footwear -turvakengät (maahantuonti ja myynti) edullisesti mm. alueella Uusimaa: Vantaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hanko, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

VM Footwear -turvakengät (maahantuonti ja myynti) edullisesti mm. alueella Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paimio, Salo ja koko Varsinais-Suomi.

VM Footwear -turvakengät (maahantuonti ja myynti) edullisesti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala ja muu Pirkanmaa.

VM Footwear -turvakengät (maahantuonti ja myynti) edullisesti mm. alueella Kanta-Häme: Forssa, Hämeenlinna, Riihimäki ja lähialueet.

Lisäksi palvelemme koko Suomen alueella. Pyydä tarjous!

PYYDÄ TARJOUS >>